Blog

Helló, világ! Sziasztok, vállalkozók!

Helló, világ! Sziasztok, vállalkozók!

Mi a Paragrapher?

A Paragrapher egy jogi startup, amit egy jogász és egy közgazdász hívott életre. Korábbi munkáink során felismertük, hogy bár a jogszabályok paragrafusai kimondják, hogy a mikro- és kisvállalkozóknak is gondolniuk kell az adat- és fogyasztóvédelemre, számukra ez drágán és macerásan oldható meg. Ráadásul sokan nem is tudják, hogy ezek a szabályok nem csupán a “nagyokra” vonatkoznak!

Így hát kitaláltuk, hogy hogyan könnyítsük meg a kisvállalkozások dolgát! A Paragrapher a mikro- és kisvállalkozóknak kínál teljeskörű adat- és fogyasztóvédelmi jogi megoldásokat magyar – és hamarosan – angol nyelven is.

 

Mindezt könnyen, gyorsan, megfizethető áron.

 

Mit kínálunk a vállalkozásodnak?

Az oldalon jelenleg egy adatkezelési tájékoztató-ászf dokumentumgenerátor fut, amivel alig egy óra leforgása alatt egyedi, a vállalkozásodra szabott jogi dokumentumokat készíthetsz.

Pontosan ismerjük a mikro- és kisvállalkozók adatkezelését és értékesítési paramétereit, ennek megfelelően állítottunk össze egy kérdéssort, melyen végighaladva és a kérdésekre válaszolva,továbbá meghatározott adatokat kitöltve készülnek el dokumentumaid.

Jelenleg három különböző csomag közül válaszhatsz:

  • Az Influencer csomagot azoknak ajánljuk, akiknek csak adatkezelési tájékoztatóra van szükségük.
  • A Paragrapher csomag azoknak való, akik a felületeiken keresztül árulnak is valamit legyen ez termék vagy akár szolgáltatás, esetleg mindkettő.
  • A Paragrapher Duo csomaggal pedig két éven át tartjuk naprakészen adatkezelési és fogyasztóvédelmi dokumentumaidat.

Hamarosan pedig elérhetővé válik a Paragrapher Global, angol nyelvű dokumentumokat is tartalmazó csomagunk.

Dokumentumcsomagjaink mellett célunk az is, hogy a felhasználó is értse, hogy miért és milyen dokumentumokról van szó, hiszen egy ellenőrzés folyamán pontosan tudnia kell, hogy mi és miért szerepel azokban. A jelen blog mellett ismertetőinket megtalálod Facebookon, Instagramon, Linkedinen és TikTokon. A legújabb ismertetőkért, cikkekért és akciókért kövesd a Paragraphert a közösségi média oldalainkon is!

A Paragrapher folyamatosan fejleszt, javít, ötleteket gyűjt. Ez egyrészt azt jelenti, hogy folyamatosan figyeljük a jogszabályi változásokat és az adatkezelési hatóságok gyakorlatát, így dokumentumainkat is ennek megfelelően frissítjük. Erre garanciát is vállalunk. Az előfizetési időszak (egy vagy két év) alatt a megvásárolt dokumentumaid is frissülnek majd, a frissítésekről értesítést küldünk.

Végül, de nem utolsó sorban, újítunk is. Az adatkezelési és fogyasztóvédelmi dokumentum-generátorok mellé a jövőben további jogi dokumentumok is elérhetővé válnak majd. De psszt, egyelőre maradjon a mi titkunk!

Mire vársz még?

Legyenek naprakész jogi dokumentumaid – próbáld ki még ma!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam et libero ipsum. Aliquam tempor diam dui, eget lacinia augue ullamcorper […]

Tovább a cikkhez

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam et libero ipsum. Aliquam tempor diam dui, eget lacinia augue ullamcorper […]

Tovább a cikkhez