Blog

Helló, világ! Sziasztok, vállalkozók!

Helló, világ! Sziasztok, vállalkozók!

Mi a Paragrapher?

A Paragrapher egy jogi startup, amit egy jogász és egy közgazdász hívott életre. Korábbi munkáink során felismertük, hogy bár a jogszabályok paragrafusai kimondják, hogy a mikro- és kisvállalkozóknak is gondolniuk kell az adat- és fogyasztóvédelemre, számukra ez drágán és macerásan oldható meg. Ráadásul sokan nem is tudják, hogy ezek a szabályok nem csupán a “nagyokra” vonatkoznak!

Így hát kitaláltuk, hogy hogyan könnyítsük meg a kisvállalkozások dolgát! A Paragrapher a mikro- és kisvállalkozóknak kínál teljeskörű adat- és fogyasztóvédelmi jogi megoldásokat magyar – és hamarosan – angol nyelven is.

 

Mindezt könnyen, gyorsan, megfizethető áron.

 

Mit kínálunk a vállalkozásodnak?

Az oldalon jelenleg egy adatkezelési tájékoztató-ászf dokumentumgenerátor fut, amivel alig egy óra leforgása alatt egyedi, a vállalkozásodra szabott jogi dokumentumokat készíthetsz.

Pontosan ismerjük a mikro- és kisvállalkozók adatkezelését és értékesítési paramétereit, ennek megfelelően állítottunk össze egy kérdéssort, melyen végighaladva és a kérdésekre válaszolva,továbbá meghatározott adatokat kitöltve készülnek el dokumentumaid.

Jelenleg három különböző csomag közül válaszhatsz:

  • Az Influencer csomagot azoknak ajánljuk, akiknek csak adatkezelési tájékoztatóra van szükségük.
  • A Paragrapher csomag azoknak való, akik a felületeiken keresztül árulnak is valamit legyen ez termék vagy akár szolgáltatás, esetleg mindkettő.
  • A Paragrapher Duo csomaggal pedig két éven át tartjuk naprakészen adatkezelési és fogyasztóvédelmi dokumentumaidat.

Hamarosan pedig elérhetővé válik a Paragrapher Global, angol nyelvű dokumentumokat is tartalmazó csomagunk.

Dokumentumcsomagjaink mellett célunk az is, hogy a felhasználó is értse, hogy miért és milyen dokumentumokról van szó, hiszen egy ellenőrzés folyamán pontosan tudnia kell, hogy mi és miért szerepel azokban. A jelen blog mellett ismertetőinket megtalálod Facebookon, Instagramon, Linkedinen és TikTokon. A legújabb ismertetőkért, cikkekért és akciókért kövesd a Paragraphert a közösségi média oldalainkon is!

A Paragrapher folyamatosan fejleszt, javít, ötleteket gyűjt. Ez egyrészt azt jelenti, hogy folyamatosan figyeljük a jogszabályi változásokat és az adatkezelési hatóságok gyakorlatát, így dokumentumainkat is ennek megfelelően frissítjük. Erre garanciát is vállalunk. Az előfizetési időszak (egy vagy két év) alatt a megvásárolt dokumentumaid is frissülnek majd, a frissítésekről értesítést küldünk.

Végül, de nem utolsó sorban, újítunk is. Az adatkezelési és fogyasztóvédelmi dokumentum-generátorok mellé a jövőben további jogi dokumentumok is elérhetővé válnak majd. De psszt, egyelőre maradjon a mi titkunk!

Mire vársz még?

Legyenek naprakész jogi dokumentumaid – próbáld ki még ma!

Miért ne koppintsd le mások ÁSZF-jét?

Miért ne koppintsd le más vállalkozás ÁSZF-jét?   Mivel az Európai Unió (EU) területén a jogharmonizáció következtében minden egyes vállalkozóra […]

Tovább a cikkhez

Értékesítési kisokos – 1. rész

Értékesítési kisokos – 1. rész A jogalkató fontosnak ítélte, hogy a fogyasztó alapos tájékoztatást kapjon mielőtt vásárlási döntését meghozza. De […]

Tovább a cikkhez