Rólunk

Paragrapher, a mikro- és kisvállalkozók elérhető és naprakész jogi szolgáltatója!

Te is azon agyalsz éjszakánként, hogyan lehetne a weboldalad jogilag rendben úgy, hogy közben a családi költségvetés sem omlik össze?

Neked is összeugrik a gyomrod az ellenőrzés szó hallatán? 

Te is frászt kapsz, ha tértivevényes levelet hoz a postás?

Mi pontosan tudjuk, mennyi mindenre kell figyelnie és költenie egy mikro- vagy kisvállalkozónak. Jártunk hasonló cipőben.

Ugyanakkor azt is tudjuk, mit vár el a hatóság, hiszen több mint egy évtizedet töltöttünk az állami szférában. Tisztában vagyunk azzal, hogyan zajlik egy ellenőrzés, mire figyel egy felügyelő, egy ellenőr, mire számíthat az, aki nem jogszerűen működik. 

A jogi dokumentumok elkészíttetése megterhelő a pénztárcának, akár több százezer forint kiadással is járhat, ha ügyvédet fogadsz.

És tudod mi a probléma? Még így sem dőlhetsz hátra!

A már elkészített dokumentumokat bizony napra készen kell tartanod. Egy csekélynek tűnő változás a vállalkozásodban vagy a jogszabályokban is azt jelenti, hogy módosítanod kell.

Milyen jó lenne, ha valaki levenné ezt a terhet rólad, igaz? Aki jutányos áron, alapos szakmai tudás és évtizedes tapasztalat birtokában gondoskodna arról, hogy az előírt dokumentumok naprakészek legyenek…

Épp ezért alapítottuk meg a Paragraphert®, a mikro- és kisvállalkozók jogi szolgáltatóját! 

Mi vagyunk a TE MEGOLDÁSOD!

Kik vagyunk mi?

Joggal bízhatsz bennünk!

dr. Jámbor Eszter 

A jogi egyetem elvégzése után a Határőrségnél jogszabályok előkészítésével és véleményezésével foglalkoztam, majd szabálysértési ügyintézőként tevékenykedtem. Testközelből láttam, hogyan gondolkodik és mit vizsgál a hatóság mielőtt büntetés kiszabására sor kerül.

Később, aljegyzőként a munkám már a közösségi élet számos szegmensét felölelte a jogszabályoktástól az ellenőrzéseken át a vállalkozások bejelentésééig. Néhány éve elvégeztem az Adatvédelmi tisztviselő képzést, és azóta szinte csak adatvédelemmel foglalkozom. 

A Paragraphernél nemcsak a felelősségbiztosításunk a garancia, hanem a közigazgatásban eltöltött 16 évem tapasztalata is.

Laki Balázs

Végzettségemet tekintve matematikus-közgazdász vagyok, jelenleg egyetemi oktatóként gazdasági, vállalkozásfejlesztési, illetve különböző menedzsment témakörökben tartok kurzusukat. Munkám során széleskörű tapasztalatot gyűjtöttem a közszférában és a magánszektorban is – idehaza és külföldön egyaránt. Jól mozgok a brüsszeli és a hazai bürokrácia labirintusában, így az ügyfeleimnek a különböző pályázatok benyújtásában is tudok segíteni. Továbbá adatelemzéssel, modellezéssel és stratégiai tanácsadással is foglalkozom. Mindemellett tudásközpontú, szakágakat egyesítő megoldásokkal és tanulmányokkal támogatom a hazai és külföldi kkv-kat, közintézményeket és nagyvállalatokat – illetve immár a Paragrapherrel is!

Csomagjaink

Basic

Véleményvezéreknek és B2B vállalkozásoknak

15.990 Ft + ÁFA = 20.307 Ft

Megrendelem

Business

A tuti biztos megoldás - termékértékesítőknek és szolgáltatóknak

24.990 Ft + ÁFA = 31.737 Ft

Megrendelem

Duo

Takarékos csomag, hosszú távra tervezőknek

39.990 Ft + ÁFA = 50.787 Ft

Megrendelem

Global

Angol dokumentumokkal, hogy vállalkozásod külföldön is hódíthasson

75.990 Ft + ÁFA = 96.507 Ft

Hamarosan